Sivustomme sisältöä ja toiminnallisuutta sekä verkkokaupan tuotevalikoimaa tullaan kehittämään voimakkaasti lähiaikoina. Kehitysprojekti liittyy suurempaan kokonaisuuteen jossa koko myymäläjärjestelmämme laitetaan uusiksi ja kassa- sekä verkkokauppajärjestelmät integroidaan saumattomasti taloushallinnon järjestelmiin. Asiakkaan näkökulmasta uusittu kokonaisärjestelmä tulee lopullisessa muodossaan parantamaan asiakaspalvelua ja tuomaan kauppaliiketoimintaamme aitoa monikanavaisuutta.


Lisätietoja käytössämme olevista järjestelmistä ja teknologioista:

Kassa- ja maksupäätejärjestelmätoimittajaksi Armoria valitsi Elisa Oyj:n. Nykyaikaisessa pilvipohjaisessa Elisa Kassa -palvelussa on monipuoliset asiakas-, tuote- sekä varastohallintaominaisuudet ja se sopii hyvin myös usean toimipaikan ketjuliikkeille. Lisäksi järjestelmä on päätelaiteriippumaton eli sitä voidaan käyttää ajasta ja paikasta riippumatta myös erilaisilla mobiilipäätelaitteilla.

Verkkokauppapuolella Armoria luottaa maailman suosituinpaan Magento verkkokauppaohjelmistoon. Ohjelmiston kehityksestä ja järjestelmäintegraatioista vastaa jyväskyläläinen verkkokauppojen kehitykseen ja -ylläpitoon erikoistuva ICT-palveluyritys Pardco Group Oy. Yritys toteuttaa erilaisia  asiakaskohtaisia verkkokauppa- ja rajapintaprojekteja ja vastaa verkkokauppojen suunnittelun sekä toteutuksen lisäksi myös palveluiden ylläpidosta omissa turvallisissa konesaleissa.

Armoria-yhtiöiden taloushallinnon palvelutoimittajana jatkaa edelleen Trust Kapital Oy. Palvelukokonaisuuteen kuuluu  automaattinen tiedonsiirto kassan, verkkokaupan ja TrustPoint -järjestelmän välillä aina reskontrapalveluihin sekä kirjanpitoon saakka. Pardco Group Oy:n toteuttamat kaksisuuntaiset rajapinnat nykyaikaisten myymäläjärjestelmien ja TrustPoint-palvelun välillä säästää yritykseltä aikaa, vaivaa ja kustannuksia.

Elisa Elisa Kassa Pardco Group Magentokauppa Trust Kapital Group